Start inschrijvingen 2018

Vanaf vandaag kunnen alle leerlingen van het vierde en het vijfde jaar in de Burgerschool zich inschrijven om deel te nemen aan het zeilproject. Deze vierde editie is opnieuw een ‘basics’-editie. Dit betekent dat we met een volledig nieuw team starten vanaf de absolute basis. Er is geen enkele voorkennis nodig. Grijp nu je kans om kennis te maken met deze fantastische sport!

Alle info over dit project is terug te vinden op deze website. Mochten er nog ouders zijn met bijkomende vragen, dan kunt u ons steeds een bericht sturen of kom eind december langs op onze stand tijdens het oudercontact! Het inschrijvingsformulier kun je hieronder downloaden.

We hebben 12 plaatsen ter beschikking. Wie vormt de crew van 2018?

[button position=”center” href=”http://zeilen.burgerschool.be/wp-content/uploads/2017/12/Brief-1-Inschrijving-Basics-seizoen-2018-.pdf” color=”style-prime shadow-btn”]Inschrijvingsformulier 2018[/button]

Zeilseizoen 2018: sponsors

Nog enkele dagen en dan starten de inschrijvingen voor het nieuwe zeilseizoen. Ondertussen zijn de voorbereidingen al een tijdjes bezig. Ascubel en Fiscinvest bevestigden hun engagement als sponsor voor 2018. Daarnaast verwelkomen we een nieuwe hoofdsponsor https://www.polydesignbvba.be/ in ons zeilproject voor het nieuwe werkjaar!

[image src=”2017/11/polydesign-logo.png” width=”300″ align=”center”] [image src=”2017/10/LogoFiscInvest.png” width=”300″ align=”center”] [image src=”2017/10/LogoAscubel_klein.png” width=”300″ align=”center”]