Slotevent

Inschrijving slotevent vrijdag 13 september 2019

Bekijk hier de uitnodiging

Aangeboden maaltijd (tapasformule):in afwachting staan bordjes met salami en kaas op de tafels. Daarna worden de tafels voorzien met een een 6-tal hapjes (waaronder meatballs, carpacio van zalm, mini hamburgertjes, lookbroodjes en foccaciobroodjes). Op de tafels worden ook frietjes voorzien. De prijs bedraagt 19,00 euro/persoon (exclusief drank).

Kostprijs meezeilen

• Sponsors: gratis (max. 2 personen)
  • Ouders, broer, zus van leerling uit het zeilteam: 10,00 EUR / persoon (enkel gezinsleden)
  • Oud-leerlingen: 10,00 EUR
  • Begeleiders: gratis, Partners betalen 10,00 EUR (max. 2 personen)

Kostprijs warme maaltijd

• Sponsors: gratis (max. 2 personen)
  • Ouders, broer, zus van leerling uit het zeilteam: 19,00 EUR / persoon (enkel gezinsleden)
  • Oud-leerlingen: 19,00 EUR
  • Schippers: 19,00 EUR
  • Begeleiders: gratis, Partners betalen 19,00 EUR (max. 2 personen)

Wil je mee uitvaren met ons project en enkele leerlingen, sponsors of ouders meenemen?

Wat is de naam van jouw boot?

Hoeveel mensen ben je bereid mee te nemen op je boot?

Wens je een ervaren matroos mee te hebben (= leerling zeilteam of begeleider)?

Met hoeveel personen willen jullie meezeilen? (voor leden zeilteam: vergeet zeker niet jezelf erbij te tellen!)

Blijven jullie 's avonds eten?

Met hoeveel personen blijven jullie eten? (Opgelet: maaltijd is steeds exclusief drank!) Aangeboden maaltijd = aanbod van een 6-tal verschillende hapjes waaronder meatballs, carpaccio van zalm, mini hamburgertjes, lookbroodjes, foccaciobroodjes.

Ik wens op de boot te overnachten.

Heb je vervoer nodig?

Please wait...
Jouw inschrijving is pas definitief na overschrijving van het correcte bedrag (ten laatste tegen vrijdag 6 september) via:
Vzw Scholengroep Sint-Michiel
campus BURGERSCHOOL
IBAN BE85 4675 3675 1106
BIC KREDBEBB
mededeling: Slotevent zeilen 2019 – (naam) + (inschrijvingsnummer – zie bevestigingsmail)
Burgerschool - Made with by Burgerschool Sailing Experience © 2018